Sport en gezondheidsgerelateerde groepsreizen
 

Over ons 


Wij weten maar al te goed wat reizen met je lichaam doet. Ben je net zo goed bezig in je dagelijks leven, gooit een vakantie je hele ritme overhoop! Hoe leuk en fijn een vakantie ook is, soms voelt het alsof we er slechter van terugkomen dan dat we er heen gaan. Het is namelijk best een aanslag op je lichaam. Je beweegt minder en je eet anders en onregelmatig. Met deze gedachtegang is Fit&FoodTravels ontstaan. Van een vakantie hoor je geestelijk én lichamelijk beter te worden!

Sharona en Amanda gaan de Lanzarote reis verzorgen. Zij zijn jaren geleden bevriend geraakt op hun korfbalvereniging en delen allebei de passie voor reizen. 

- Sharona -

Oprichtster. Opgeleid fysiotherapeut, natuurvoedingsdeskundige en kite/sportinstructrice

"Met mijn passie voor voeding en reizen ben ik deze organisatie begonnen. Afgelopen jaren heb ik met veel plezier de wereld afgereisd om mijn hoofdsport kitesurfen te beoefenen.Tijdens het vele reizen ben ik erachter gekomen dat het lastig is om een gezond voedingspatroon vast te houden. Steeds van land naar land reizen zorgde ervoor dat ik elke keer opnieuw mijn structuur moest aanpassen. Hierdoor voelde ik mij altijd minder fit bij terugkomst van mijn reis, hoe kort of lang de reis ook was. En dat is zonde, reizen is zo leuk! Ik geloof dat dit anders moet kunnen. Plezier, ritme en gezondheid moeten prima samen kunnen gaan. Met mijn kennis van het menselijk lichaam wil ik laten zien dat iedereen een gezonde vakantie kan beleven."
- Amanda -

Hairstylist en wellnesscoach met een liefde voor het eiland Lanzarote

"Anderhalf jaar geleden heb ik besloten om mijn droom achteraan te gaan, dus heb ik mijn spullen gepakt en ben ik op Lanzarote gaan wonen. Door mijn passie voor reizen ben ik op verschillende plaatsen op de wereld geweest, maar Lanzarote greep mij bij mijn hart. Het bijzondere landschap, mijn liefde voor de oceaan en de gastvrijheid van de lokale bevolking zorgen ervoor dat ik mij hier helemaal thuis voel. Het eiland is populair voor veel verschillende sportieve evenementen, door de mooie omgeving en het fijne klimaat is het de perfecte plek om je sporthart te laten werken. Waar ik zelf met veel plezier in mee ga! Tijdens de Lanzarote reis hoop ik mijn liefde voor het eiland met jullie te kunnen delen en wil ik jullie 'mooi, fit en relaxed' laten voelen."

 


 

 
E-mailen
Bellen
Instagram